Online Reservations

Loading Property Availability
Please Wait...

Een vakantie huis op Bonaire huren

Zoekt u een huis om te huren op Bonaire, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Paradise Rentals Bonaire is de verhuurafdeling van RE/MAX Paradise Homes. Bij ons kunt u de ideale accommodatie voor uw Bonaire vakantie vinden. Ons portfolio bevat vakantie huizen aan zee met zwembad of Bonaire vakantie appartementen met zeezicht. Wilt u een privé huis huren voor uw Bonaire vakantie, kijk dan even in ons bestand. Of het nou een luxe villa is, een betaalbaar appartement of een gezellig huis, we hebben voor elk wat wils. Populair is de Hamlet Villa aan zee, of de Crown Ridge villa aan zee met zwembad.

Om de website in het Nederlands weer te geven, kunt u de ‘Google Vertalen’ knop hierboven gebruiken.

Als u meer informatie wilt over onze vakantie huizen dan horen wij graag van u.  U kunt (geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

U kunt ons ook bellen, telefoon 00599 717 7362. We zien ernaar uit om u van dienst te zijn met het huren van een huis op Bonaire, en u een heerlijk vakantie verblijf te bieden.

Vergeet niet te vragen naar onze kortingsacties!

UW CONTACTGEGEVENS *VERPLICHTE VELDEN

Enter the words below into the box before submitting the form.

Bekijk hier al onze Bonaire vakantie huizen

NB: de pagina’s zijn in het Engels maar kunnen ten allen tijde in het Nederlands weergegeven worden door op de Google Vertalen knop te klikken.

Paradise Rentals

Kaya Grandi 24-A Kralendijk
Bonaire, C.N.

Tel: +599 717 7362

Toll Free: 866 611 7362

After Hours Support: +599 717 9959

Fax: +599 717 7366

Email: info@rentalsbonaire.com

Edit Company Information